Ervaringen met Webusers

De ervaringen van onze klanten met Webusers, delen we graag met je.

Succes ervaringen

Webusers Werkplaats

In de Webusers Werkplaats ga je zelfstandig aan de slag met online marketing. Bijvoorbeeld je website, Facebook of LinkedIn. Hulp nodig? Erik is er om je weer op weg te helpen.

Beoordeling samenvatting : Webusers Werkplaats  5 van 5 , stemmen , waarderingen
Webusers Werkplaats  
Utrecht    Website   
Author Picture

Herkenbaar voor iedere ondernemer, maar niet toekomen aan het bijwerken van je website, LinkedIn profiel, ect. En als je dan zover bent dan loop je weer vast. Dit alles niet in de werkplaats. Je kan hier gestructureerd werken en loop je vast, dan helpt Erik je weer snel op weg. Super.

Webusers Werkplaats  
Soest    Website   
Author Picture

Erik, dank je wel voor je geweldige praktische werkplaats. Geconcentreerd en doelmatig kon ik aan het werk met jou als vraagbaak en praktijkondersteuner ineen. Met huiswerk in de agenda kijk ik nu al uit naar de volgende werkplaats.

Webusers Werkplaats  
Hilversum    Website   
Author Picture

Tot mijn eigen verbazing en misschien zelfs verrassing ben ik ontzettend opgeschoten. Dingen aanpakken waar je door de waan van de dag of 'webangst' gewoon niet aan toekomt, werden hier 1-2-3 aangepakt en opgelost. Ook de interactie met elkaar was er prettig en nuttig.

Online Marketing Trainingen

Webusers organiseert diverse korte en praktische trainingen rond verschillende online marketing onderwerpen. In korte tijd doe je en kennis en vaardigheden op.

Beoordeling samenvatting : Online Marketing Trainingen  4.9 van 5 , stemmen , waarderingen
Online marketing trainingen  
Culemborg    Website   
Author Picture

Een tijdje geleden heb ik een workshop bij Erik gevolgd die ging over de basisbeginselen van Google Analytics. Op basis van onze eigen website gingen wij aan de slag met de vraag: wat vertellen de cijfers nu over de gebruikersvriendelijkheid van de site. Ook kregen we inzicht in het klikgedrag van de bezoekers wat uiteindelijk leidde tot de vraag: op welke manier zou je de bezoekersstroom zó kunnen reguleren dat je een grotere conversie krijgt.

Het was slechts een avond, maar Erik weet je zodanig te prikkelen dat je echt aan het denken én aan het werk wordt gezet. Een zeer nuttig en prettige workshop die ik iedereen die meer uit zijn website wil halen zeer zeker kan aanraden.

Online marketing trainingen  
Amersfoort    Website   
Author Picture

Erik weet maatwerk te leveren ondanks (grote) diversiteit in een groep. Met oog voor niveau, rust en een duidelijke uitleg heb ik veel aan een training Wordpress gehad!

Online marketing trainingen  
Amersfoort    Website   
Author Picture

Dank Erik, vooral voor je duidelijke opbouw, uitleg en geduld.
Met name de SEO gerelateerde items vond ik een enorme toevoeging!
Je verplaatsingsvermogen in de business 'at hand' is fenomenaal.
Dit bovenop jouw prettige persoonlijkheid

Online marketing trainingen  
Naarden    Website   
Author Picture

In de training De Perfecte Website loodste Erik ons in ruim twee uur langs de 19 cruciale elementen van de perfecte website, zijn verhaal onderbouwend met actuele theorie, aansprekende voorbeelden en logische do’s en don’ts.
Kom dáár maar eens om, in deze tijd van informatie-overload!

Online marketing trainingen  
Hilversum    Website   
Author Picture

Zeer goede, praktische trainingen door een ervaren specialist op het gebied van online marketing. Enerzijds veel theorie over een specifiek onderwerp (met hoge relevantie), en anderzijds veel praktische tips - die je tijdens de training al kunt toepassen op je eigen website en/of google-vermelding. Door de kleine groep is er veel interactie met Erik en met elkaar, en levert de training ook echt iets op. Daar kan wat mij betreft geen webinar tegenop.

Online marketing trainingen  
Nieuw Vennep    Website   
Author Picture

Een zeer nuttige en praktische training, waarin Erik op een goede manier ons door "Google mijn bedrijf" heen heeft geleid. Vol vertrouwen en energie ga ik verder met deze tool om onze zichtbaarheid te vergroten. Dank Erik!!

Online marketing trainingen  
Nieuwegein    Website   
Author Picture

De training "Google mijn bedrijf"van Erik is zeer praktisch en geeft je concrete tips en tools om zelf aan de slag te gaan en dit ook echt te willen omdat hij onderbouwd waarom je het belangrijk is. Erik is een prettige trainer die zich goed weet te verplaatsen in mij als gebruiker. Deze training wordt in een kleine setting gegeven waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk zeker waar gemaakt wordt. De lengte en content van de training zijn precies afgestemd op de behoefte van een ZZP'er, en maken dat je het naar eigen inzicht (en ruimte in je budget en tijd) kunt plannen en opvolgen. Ik kijk met een goed gevoel terug op de training en zal zeker vaker trainingen gaan volgen bij Erik.

Online marketing trainingen  
Bussum    Website   
Author Picture

Tijdens Training De Perfecte Website, voor zowel de ondernemer MET een website, als voor de ondernemer die websites maakt, gaf Erik een to-the-point update over online marketing.

Erik, dank je wel voor wéér een inspirerende training. Wij durven te stellen dat onze online marketing met sprongen vooruit is gegaan

Online marketing trainingen  
Hilversum    Website   
Author Picture

Eergisteren een SEO workshop gevolgd bij Erik Zoomers van Webusers in Baarn. In de soms onnavolgbare wereld van SEO, keywords, alt tags en rich content is Erik de gids die je er met plezier en vakmanschap doorheen loodst. Prettig in de omgang en helder in zijn uitleg. Ik heb veel opgestoken om direct toe te passen op de website van onze winkel.

Online Marketing Begeleiding

Webusers begeleidt ondernemers en professionals bij hun online groei stappen. Praktisch en concreet. Praten en vooral doen.

Beoordeling samenvatting : Online Marketing Begeleiding  5 van 5 , 15 stemmen , 15 waarderingen
Online marketing begeleiding  
Almere    Website   
Author Picture

De rapportage van Erik Zoomers van Webusers voor DeKinderkliniek in Almere was uitgesproken helder. Erik schreef in rechtstreekse taal wat zijn ervaringen waren met de website van DeKinderkliniek in Almere. Positief ingestoken en enthousiasmerend. Zo kreeg je direct zin om met de aanbevelingen aan de slag te gaan. Erik heeft die gepresenteerd in een overzichtelijke prioriteitenlijst. De reactie van DeKinderkliniek op de rapportage: ‘Zeker zeer bruikbaar voor ons. Een aantal zaken kunnen we direct oppakken.’
Erik gaat veel verder dan alleen een technische analyse. Hij geeft vanuit zijn grote ervaring met onder andere websites en e-marketing concrete en haalbare adviezen.

Online marketing begeleiding  
Woerden    Website   
Author Picture

Wij waren al enige tijd op zoek naar een partner die ons kon ondersteunen in een stukje conversie-optimalisatie. Na goede verhalen van een aantal klanten maar eens contact opgenomen met Erik. Inmiddels werken we aan een aantal projecten samen en is er aantoonbaar resultaat behaald. Wij hebben in Erik dus de juiste partij gevonden en kijken uit naar een lange samenwerking!

Online marketing begeleiding  
Laren    Website   
Author Picture

Best frustrerend als je via het grootste zoekmedium jezelf opzoekt op internet en er staat iemand anders bovenaan.
Dat overkwam mij een tijd geleden.
Met een aantal heel leuke en goede collega’s in de buurt, wil je natuurlijk wel opvallen op internet en dus vroeg ik Erik Zoomers van Webusers om hulp.

Oh, zei Erik dat ga ik voor je nakijken en werkelijk binnen ‘no time’ had hij al gezien wat hij voor mij kan betekenen.
Voorzichtig vroeg ik wat ‘dat grapje’ zou gaan kosten, maar toen bleek dat dit lager was dan ik verwachtte heb ik meteen de opdracht aan Erik gegeven.

Tips & tools

Nog dezelfde dag had ik een lijst met tips in mijn inbox, hoe ik mijn tekst kon verbeteren op de website, wat ik in Google bedrijf moest doen en op welke manier ik toch bovenaan zou verschijnen.
De digibeet in mij maakte een sprongetje van geluk, eindelijk iemand die het ook echt uitlegt in ‘Jip en Janneke’ taal.

Binnen een week vindbaar in Google

Nog geen week later, waarvan het grootste deel van de tijd het wachten was op Google die iets op de post zou doen (serieus, Google en geschreven post!!!) ben ik als The Travel Club Laren vindbaar en ziet het er professioneel uit!
Erik dank je wel voor de snelle service.
Ik adviseer een ieder die graag goed gevonden wil worden en een extra paar hersenen kan gebruiken om na te denken over welke manier je toepast op je website, contact op te nemen met Erik Zoomers van Webusers!
Met reislustige groet,
Desirée Kuperus

Online marketing begeleiding  
Baarn    Website   
Author Picture

Mijn doel was om te leren hoe ik de website kon verbeteren, zodat Cultureel Festival Baarn beter vindbaar is voor potentiële bezoekers en deelnemers. In een korte tijd heeft Erik uitgelegd welke wijzigingen ervoor zorgen dat de website makkelijker te vinden is via Google. Doordat we er direct mee aan de slag zijn gegaan was het meteen duidelijk hoe ik dit aan kan pakken. Al met al heb ik ontzettend veel geleerd in een hele korte tijd en kreeg ik van Erik de tools en informatie om zelf te website nog verder te optimaliseren. Het is ook duidelijk merkbaar dat er nu meer mensen de website weten te vinden, dus de zoekmachine optimalisatie heeft een groot effect gehad op onze vindbaarheid.

Online marketing begeleiding  
Laren    Website   
Author Picture

Op 9 november jl. heeft Erik aan ons, als business-netwerk, een presentatie gegeven over internetmarketing.
Hij heeft ons kennis laten maken met het perspectief van de klant als die een website bezoekt. Wat wil deze daar vinden? En hoe belangrijk is functionaliteit, een call to action ten opzichte van mooie plaatjes? Wat doet dat met en voor die bezoeker?

Perspectief van de klant

In een goed opgebouwd verhaal werd ons als ondernemers duidelijk welke voordelen het heeft om goed vanuit het klantperspectief te denken. Hoe je deze tegemoet kunt komen en diens verwachtingen zelfs kunt overtreffen. Erik gaf hierbij diverse voorbeelden waardoor heel concreet werd welke vragen een klant kan hebben en wat de website dus moet bieden om een antwoord op die vraag te geven.

Volledige aandacht

Aan het einde van de workshop was het stil in de zaal. Erik toetste wat dat betekende en het antwoord was dat iedereen letterlijk stil was geworden van zijn verhaal; Erik heeft de volle 30 minuten onze aandacht vastgehouden. De stilte stond symbool voor de vragen die zijn verhaal bij ons ieder had opgeroepen. Applaus!

Namens BNI Mauve,
Pascale Schyns

Online marketing begeleiding  
Baarn    Website   
Author Picture

Erik, 2014 was een bijzonder jaar. Sinds de verbetering en de optimalisatie van mijn website werd ik dankzij jouw inzet goed gevonden door potentiële klanten uit de omgeving en heb ik hierdoor meer omzet gehaald! Wij zullen ook in 2015 de website weer actualiseren met noviteiten.

Online marketing begeleiding  
Bussum    Website   
Author Picture

Met een lekkere kop koffie voor mijn neus vertelde ik Erik wat mijn gedachten waren voor mijn nieuwe website. Want die is er nog niet maar ik had al wel ideeën over de indeling en de informatie die ik wilde bieden. Uitgeprint, in mijn tas. Ook worstelde ik met een aantal zaken. Die wilde ik graag met hem bespreken.

Erik luisterde geduldig en vroeg me toen mijn ideeën even opzij te leggen. Hij pakte een stapel witte briefjes. Daar zat ik dan, nieuwsgierig naar wat komen zou. Erik stelde me vervolgens allerlei vragen. De antwoorden kwamen op de briefjes terecht.

Scherpt mijn denken en maakt me bewust

Het scherpte mijn denken. Maakte me bewust van het perspectief van de klant en van waaruit deze zoekt. Welke klant dat precies is en waar zijn probleem zit. Ook hoe hij of zij daarbij een oplossing wil vinden en wat dat zou kunnen zijn.

Al pratend en onderzoekend kwamen we op een nieuwe structuur. Het kostte me even wat moeite om mijn oude structuur en indeling los te laten. Maar Erik was geduldig en dacht met me mee. Ook bezit hij het vakmanschap om zijn klant op basis van haar eigen antwoorden, eigenaar te laten worden van een voor haar heel nieuwe insteek.

Ik moest er echt even op kauwen maar kon niet anders dan concluderen dat dit zo gek nog niet was en op basis van wat ik net zelf had verteld eigenlijk zelfs het meest logisch.
Zo ging ik naar huis, met een nieuwe structuur, vastgelegd op briefjes. Los van alles wat in mijn tas zat. Met ideeën van wat me nu te doen staat en hoe dat verder uit te werken.

Precies wat ik nodig heb

Dit was precies wat ik nodig had. Als je mijn bekenden vraagt naar mij zullen ze zeker mijn eigengereidheid noemen. Dank dus Erik, voor je professionaliteit, je vermogen mijn aanbod concreet te maken, mij goed door dit proces te coachen, en me eigenaar te maken van een nieuwe site-indeling en inhoud.

Mooi werk, ik beveel jou en de training online marketing met plezier en een goed gevoel aan bij anderen!

Online marketing begeleiding  
De Bilt    Website   
Author Picture

Als het gaat om een strategische aanpak van o.a. contentmarketing en SEO ben je bij Erik op het juiste adres. Erik kent de theorie maar weet deze kennis tijdens de training online marketing vooral goed te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Met zijn advies en tips kon ik meteen aan de slag.

Online marketing begeleiding  
Eemnes    Website   
Author Picture

Erik is bijzonder goed in staat om je tijdens de training te sturen. Het liefst hardop nadenken, schrijven op kladpapier en een vorm bedenken die het best past. Want als je over zoekwoorden nadenkt dan moet je denken als je potentiële opdrachtgever en dat is best lastig. Vergelijk dat met links rijden en dan is het heel fijn dat Erik af en toe het stuur overneemt. En zelfs na afloop van de training komt Erik met tips en suggesties en die nazorg ervaar ik als bijzonder prettig. Van harte aanbevolen!

Online marketing begeleiding  
Hilversum    Website   
Author Picture

Een uitstekend internetbureau. Webusers heeft voor ons een webshop analyse uitgevoerd waardoor ik een veel beter inzicht heb gekregen in hoe gebruikers onze site ervaren. Dankzij praktische tips heb ik een aantal adviezen snel kunnen doorvoeren wat direct resultaat gaf in bezoekers en conversie. Ook blijf ik op de hoogte via het blog en ook daar heb ik aantal goede tips vandaan. Bedankt zover en ik zou zeggen: "keep up the good work"!!

Online marketing begeleiding  
Laren    Website   
Author Picture

Na een grondige voorbereiding heeft Erik een zeer deskundige sessie online marketing gegeven waarin hij de vinger op de 'zere plek' binnen de website heeft gelegd.
Op de vragen die we hadden kwamen zonder aarzeling relevante antwoorden.
Kortom: wil je een goede screening van je site: Webusers is een goede partner! Echt waar.

Online marketing begeleiding  
Zwolle    Website   
Author Picture

Erik Zoomers van Webusers heeft voor Radioconsultant.nl de nieuwe layout gemaakt en ervoor gezorgd dat mijn website snel en eenvoudig is verhuisd naar een nieuwe host. Erik levert begrijpelijk werk, is snel, maakt mooie spullen en is betrouwbaar. Aanrader!

Online marketing begeleiding  
Hoogland    Website   
Author Picture

Erik Zoomers van Webusers helpt me regelmatig uit de brand. Soms door te sparren over ingewikkelde internetkwesties, bijvoorbeeld over de meest effectieve inzet van sociale media, of de handigste manier om seo voor mijn bedrijf te gebruiken. Soms geeft hij ook groepsgewijs les over de bouw van websites in Wordpress. Alles gebeurt met enthousiasme, bevlogenheid en vakmanschap. Ik ben zeer tevreden!

Online marketing begeleiding  
Baarn    Website   
Author Picture

Tijdens het ontwerpproces van mijn website heeft Webusers de site doorgelicht. Erik heeft voor mij met name ingezoomd op zaken als navigatiegemak, logica in de opbouw, consistentie in communicatie-stijl en responsiveness van de site op de diverse apparaten en browsers. De adviezen die ik terugkreeg, waren niet alleen zeer direct en to-the-point, maar ook meteen toepasbaar, of zoals de Engelsen zo mooi zeggen ‘ actionable’. Een waardevolle aanvulling in de opbouw van mijn website.

Online marketing begeleiding  
Baarn    Website   
Author Picture

Erik werkt gedetailleerd, creëert een volledig overzicht door goed naar je te luisteren en neemt hiervoor de ruimte en tijd om je verder te helpen. Hij weet precies de goede vragen te stellen om je vervolgens met open vizier te voorzien van goed advies en bruikbare tips. Ik ken Erik als een attente en hartelijke persoonlijkheid, een gedreven man die streeft naar verbetering en kwaliteit. Het is een plezier om mee samen te werken! Een aanrader/aanwinst voor wie openstaat voor vernieuwing en kwaliteit!

Word ook beter online met Webusers training en begeleiding

Neem vrijblijvend contact op om te horen wat Webusers voor je kan betekenen.
Neem contact met ons op