Online marketing begeleiding

Wat kan ik nu het beste doen? Hoe werkt dat? Hoe kan ik online beter worden en groeien. Met Webusers begeleiding krijg je persoonlijk alle aandacht en antwoorden op je vragen. Of we zoeken het samen uit. 1-op-1 Leer je het snelst en boek je direct vooruitgang.

Lijkt je dit iets? Informeer dan wat we voor je kunnen doen.

Zo helpen we je met 1-op-1 begeleiding

Hoe kan ik?

Je weet wat je online wilt bereiken, maar niet Hoe? Dan is de online marketing begeleiding van Webusers echt voor jou. We begeleiden kleine en grote organisaties, zelfstandige ondernemers en medewerkers om hun doelen te bereiken. Dat begint heel vaak met ‘Hoe kan ik?’.

Gewoon een paar vragen die we wekelijks krijgen:

Webshop eigenaar – Hoe krijg ik meer bestellingen?
Marketing medewerker – Hoe bereiken we online meer mensen?
Startende ondernemer – Welke inhoud zet ik op mijn website?
Tekstschrijver – Hoe kan ik SEO teksten schrijven?
Office medewerker – Hoe werkt WordPress?
Directeur – Hoe kan ik online strategisch inzetten?

Direct doen

Hou je er van om concreet ‘te doen’ in plaats van te praten. Wij ook! Zo komen we veel sneller tot een helder antwoord op je vraag. Na afloop heb je scherp welke stappen je kunt ondernemen en hoe je dat doet. Of door wie je het laat doen.

Eenmalig of regelmatig

Veel klanten hebben aan twee of drie dagdelen voldoende om up-speed te komen. Andere klanten hebben behoefte aan regelmatige begeleiding en ondersteuning. Met hen spreken we bijvoorbeeld een vast aantal uur per maand af waarmee we allebei goed kunnen werken.

De hoeveelheid tijd die je nodig hebt, is heel persoonlijk en hangt sterk af van het soort begeleiding dat je zoekt. Neem daarom gerust contact op om dit te bespreken.

Testimonials

De keuze van meer dan 257 zelfstandige professionals en MKB ondernemers

Erik Zoomers is van grote waarde voor Theater de Speeldoos in Baarn. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het professionaliseren van de online marketing strategie. Hij heeft ervoor gezorgd dat het theater stappen heeft gezet in het verbeteren van de website, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, Google Analytics en de Social Media strategie.

Erik heeft verstand van zaken en is een zeer prettige sparringpartner. Hij is analytisch en inhoudelijk zeer goed, behulpzaam, geduldig en hij is een prettige partner om 1-op-1 mee samen te werken.

Daniëlle de Bruijn

Marketing & communicatie, Theater De Speeldoos Baarn

Erik is bijzonder goed in staat om je actief te begeleiden. Het liefst hardop nadenken, schrijven op kladpapier en een vorm bedenken die het best past. Want als je over bijvoorbeeld zoekwoorden nadenkt dan moet je denken als je potentiële opdrachtgever en dat is best lastig.

Vergelijk online marketing met voor het eerst ‘links rijden’. Dan is het heel fijn dat Erik af en toe het stuur overneemt. En zelfs na afloop van de begeleiding komt Erik met tips en suggesties. Die nazorg ervaar ik als bijzonder prettig. Van harte aanbevolen!

Jan Pieter Geersing

Sounddesigner, JPGeersing

Hoe kunnen we je helpen?

Neem vrijblijvend contact op om te horen wat Webusers voor je kan betekenen.
Neem contact met ons op