Training: Google Mijn Bedrijf en regionale marketing

Training: Google Mijn Bedrijf en regionale marketing

Eerst volgende training:
Datum: Nog niet bekend
Prijs: €115,00 per deelnemer en €95,00 per training voor deelnemers aan de Webusers Werkplaats. Prijzen zijn exclusief BTW.

Locatie: Villa Mollerus
Adres: Mollerusstraat 1, BaarnInformeer naar deze training


Twijfel je of deze Google Mijn Bedrijf training voor jou waarde heeft? Neem gerust contact op met Erik Zoomers voor je vragen.
Dit is wat je o.a. leert tijdens de training ‘Google Mijn Bedrijf’:

  • Hoe benut je de mogelijkheden van Google Mijn Bedrijf.
  • Hoe kun je de attractiekracht van jouw bedrijf beter zichtbaar maken in Google met de One Box.
  • Hoe verkrijg je Google Recencies
  • Hoe informeer je Google real-time over de inhoud van je website.
  • Hoe wordt je met regionale marketing online beter gevonden

Aanvullende informatie

Neem ook je laptop mee naar deze training. Die kan van pas komen. Gratis Wifi is beschikbaar.

Let op: Deze training gaat niet over zoekmachineoptimalisatie. Daarvoor kies je de SEO training.

Uitgebreide toelichting op de training Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is gratis. Iedere ondernemer of organisatie kan een eigen bedrijfspagina aanmaken. Het resultaat zie je in de resultaten van Google Search, Google Maps en Google+. Meest in het oog springend is de Google batch officieel de One Box genoemd. Als Google het idee heeft dat een zoekopdracht een lokaal of regionaal karakter heeft wordt de One Box getoond of het Google Maps kaartje met resultaten. Een lokaal of regionaal karakter van een zoekopdracht herkent Google o.a. aan de locatie waar iemand zich bevindt of de toevoeging van een plaatsnaam. Bijvoorbeeld ‘makelaar baarn’. Door het toenemende zoekgedrag via mobiele telefoons en andere devices met GPS locatievoorzieningen, is Google steeds beter in staat lokale en regionale resultaten te serveren. Onderzoek laat zien dat meer dan driekwart van de mobiele zoekopdrachten een lokaal of regionaal karakter heeft.

Google One Box van Google Mijn Bedrijf

Waarom is dit belangrijk voor vrijwel iedere ondernemer?

De meeste ZZP en MKB ondernemers werken lokaal en regionaal. Kijk maar in je klantendatabase. De meeste klanten zullen uit je geografische verzorgingsgebied komen. Zodra iemand zoekt naar jouw beroep of dienst dan wil je zichtbaar zijn. Liefst zo opvallend mogelijk. Google Mijn Bedrijf maakt dat mogelijk.

Waarom deze Google Mijn Bedrijf volgen?

Het eenvoudig aanmaken van een Google Mijn Bedrijfspagina kun je zelf en heb je misschien ook al gedaan. Tijdens deze training leer je hoe je meer uit Google Mijn Bedrijf haalt en deze op een goede manier integreert met je website. Je leert welke ranking factoren op je Google pagina en je website invloed hebben op lokale en regionale zichtbaarheid.

Google Maps resultaten

Je kunt direct zelf aan de slag met het verzamelen van recensies

Na afloop van de workshop kun je direct verder omdat je de eerste stappen goed hebt gezet. Zodra je officieel Google Mijn Bedrijf hebt geverifieerd zie je de resultaten van je werk. Het handige Google Mijn Bedrijf Cheatsheet helpt je bij de verdere uitwerking. Ben je tevreden? Start dan met het verzamelen van Google Recensies waarmee je potentiële klanten helpt om voor jou te kiezen.
Informeer naar deze training


Google Mijn Bedrijf recensies